Cum a fost finalizata o idee stralucita...

Ideea acestui aparat a aparut din colaborarea de durata a doi specialisti, dr. Emilian Dobrea si dr. ing. Ion Tomescu, aflati in cautarea unei metode eficiente si neinvazive de tratare a unor maladii pentru care, in prezent, medicina alopata nu are solutii.
Dupa indelungate cercetari cei doi si-au concretizat studiile prin elaborarea brevetului de inventie nr. 121800 privind "Dispozitiv Electronic si utilizarea acestuia in medicina functionala".

In colaborare cu specialistii firmei Echipamente Electronice si Sisteme EES SRL a fost realizat prototipul aparatului.
Prin munca in echipa a autorilor brevetului si a specialistilor firmei prototipul a fost perfectionat, realizandu-se succesiv mai multe variante ale aparatului.

Varianta actuala "Sistem Electrofiziologic universal MAFG-03.01" a fost certificata de Ministerul Sanatatii prin Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale ca fiind dispozitiv medical clasa II, marcaj CE 1868, prin certificatul nr. 48DM2 din 28.03.2014.
Incepand cu 01.06.2016 MAFG-03.01 a fost certificat international de catre Bureau Veritas cu Certificatul nr. IT268062 si a primit marcajul CE1370.

In urma acordurilor perfectate firma "Professional Medical Devices SRL" a fost agreata ca distribuitor exclusiv al produsului. Firma "Professional Medical Devices SRL" detine avizul de functionare nr. 4131 din 15.04.2014 emis de Ministerul Sanatatii pentru punerea pe piata a acestui produs.

Dr. Emilian DOBREA

Dr. Emilian Dobrea este specializat in Endocrinologie, Ginecologie, Medicina Functionala, Biorezonanta. Este consultant stiintific si co-inventator de aparatura medicala prin care se cerceteaza,diagnosticheaza si se trateaza la nivel mondial diverse boli, pe baza non-invaziva, geognostica si holistica. Este detinator a numeroase brevete omologate si recunoscute mondial, este membru al Colegiului Medicilor din Italia si Romania. De peste 40 de ani, prof. dr. Dobrea este colaborator asiduu la diverse institute de cercetare internationale si medic consultant al multor spitale de prestigiu europene si de pe continentul nord-american.

Dr. Ing. Ion TOMESCU
(1944-2007)

Ion Tomescu a fost specialist in inginerie mecanica si electrica si a avut titlul de doctor in domeniul aviatiei acordat de Academia Militara din Bucuresti in 1980. Ion Tomescu a detinut pozitii cu responsabilitate din ce in ce mai mare in cursul intregii sale cariere, de la Inginer Sef al TAROM pana la Director General ROMATSA. Ion Tomescu a detinut 16 brevete patentate in Europa si Statele Unite, in domeniile aviatie, electronica, aparate medicale, industria auto, inginerie electrica. A fost membru al International Society for Air Safety Investigators (ISASI), membru al European Society of Air Safety Investigators (ESASI) si Royal Aeronautical Society din Marea Britanie.