Sistem Electrofiziologic Universal MAFG-03.01

1. Introducere


MAFG-03.01, este un dispozitiv medical clasa 2, certificat CE, indicat pentru detectarea / distrugerea microorganismelor patogene din corpul uman. Aparatul utilizeaza o metoda neinvaziva.


Dispozitiv medical MAFG-03.01 poate fi utilizat pentru determinarea raspunsului in frecventa si astfel sa identifice prezenta microorganismelor patogene sau sa le distruga in 6 circuite ale corpului uman, dupa cum urmeaza:

 • Mana stangă – mana dreapta
 • Mana stanga – piciorul stang
 • Mana stanga – piciorul drept
 • Mana dreapta – piciorul drept
 • Mana dreapta – piciorul stang
 • Piciorul drept – piciorul stang
Siguranta pacientului si utilizatorului - Avertisment!
Dispozitivul MAFG-03.01 obtine informatii bioenergetice pe baza formei de raspuns in frecventa sau impedanta circuitului exterior al organismului uman, conectat la canalul respectiv, este folosit pentru detectarea / distrugerea microorganismelor patogene si nu poate tine locul unei opinii medicale avizate, in ceea ce priveste tratamentul acestora.

2. Principiul de functionare


Fiecare microorganism si fiecare celula are propria frecventa de rezonanta electromagnetica; virusii, bacteriile si agenții patogeni au propria frecventa (semnatura electromagnetica) si prezenta lor in corp poate fi astfel detectata de dispozitivul MAFG-03.01.

Pentru a putea detecta prezenta agentilor patogeni in corpul uman aparatul determina raspunsul in frecventa al corpului sub forma unui grafic curent / frecventa sau impedanta / frecventa (vezi fig. 1).


Figura 1. – Graficul de frecventa

Pentru determinarea raspunsului in frecventa, sub forma unor grafice curent/frecventa sau impedanta/frecventa, sunt proiectate si instalate pachete de programe embeded în microcontroller-ul canalului respectiv si pachete de programe instalate pe LAPTOP/PC care asigura comenzile de sincronizare intre semnalul generat (cu parametrii programati) si valorile de tensiune si curent masurate.
Frecventa semnalului generat este cuprinsa, de regula, intre 30000Hz...10MHz cu pasul minim de 0,1Hz si este realizata cu ajutorul unui circuit DDS (Direct Digital Synthetizer).
Faza semnalului generat este cuprinsa intre 0...360 grade cu pas de un grad.

Amplitudinea semnalului de ieșire este asigurată cu ajutorul unui circuit integrat amplificator al cărui factor de amplificare este comandat digital în 256 de trepte (0...255):

 • Pentru un factor de amplificare cuprins intre 10...30, care se foloseste pentru determinarea raspunsului in frecventa a unui circuit al corpului uman, tensiunea de iesire, pe o sarcina infinita, nu depaseste 1.5Vrms.
 • Pentru un factor de amplificare de 255 se obține un semnal de ieșire cu amplitudinea de 12Vvv (vârf la vârf), respectiv o valoare eficace de 4,25V (rms) utilizat pentru distrugerea microorganismelor din corp.
Selectarea corecta a parametrilor necesari detectarii / distrugerii agentilor patogeni este esentiala pentru eficacitatea scanarii / terapiei organismului uman cu ajutorul dispozitivului MAFG-03.01.
Detectarea / distrugerea agentilor patogeni poate fi automatizata gratie facilitatilor software implementate.

3. Descrierea sistemului MAFG-03.01


Sistemul Electrofiziologic Universal MAFG-03.01, este alcătuit din:
 1. Modul Generator de Functii, FG-03.01, cu doua canale independente separate galvanic intre ele si fata de PC/Laptop si sursa de alimentare PS-03.01
 2. Sursa de alimentare, PS-03.01, 230V/50(60)Hz, 2X(+/-12VDC), cu iesiri stabilizate, care include cablu de rețea, CR-03.01
 3. Cablu special, CS-03.01 de conectare a Sursei de Alimentare PS-03.01 cu Modulul Generator de Functii FG-03.01
 4. Patru contacte metalice cilindrice, CMC-03.01
 5. Patru cabluri cu contacte tip banana Ø4mm, de culori diferite:
  1. Rosu, CBR-03.01
  2. Negru, CBN-03.01
  3. Galben, CBG-03.01
  4. Albastru, CBA-03.01
 6. Doua cabluri USB standard de legatura cu PC / LAPTOP, CUSB-03.01
 7. Pachet de programe pentru instalarea pe PC / LAPTOP, MAFG-03.01
 8. PC / LAPTOP (optional)
Configuratia dispozitivului MAFG-03.01:


4. Specificații tehnice dispozitiv MAFG-03.01:Clasificare
Directiva 93/42/EECDispozitiv medical clasa IIa, Regula nr. 9
SR EN 60601
Tipul de protectie impotriva socurilor electrice

Gradul de protectie impotriva socurilor electrice

In conformitate cu metoda de sterilizare sau dezinfectare

In conformitate cu gradul de protectie necesar in prezenta anestezicelor inflamabile in amestec cu aerul sau a oxigenului si a oxidului nitric

In functie de modul de operare

Clasa II

Tip B

NA


NAOperare continua
SR EN 60529IP40
Dimensiuni (mm)
Modul Generator de Functii FG-03.01 (L x l x h)260 x 215 x 60
Sursa de alimentare PS-03.01 (L x l x h)225 x 120 x 70
Masa (Kg)
Modul Generator de Functii FG-03.01Max. 0,8 Kg, fara accesorii
Max. 1,5 Kg, cu accesorii
Sursa de alimentare PS-03.011,5 Kg
Caracteristici electrice si de functionare Modul Generator de Functii FG-03.01
Tensiune [sursa de alimentare]±12 Vcc stabilizata
Intensitate maxima140 mA, max.
Frecventa semnalului generat (Canal 1 și Canal 2)3.000 – 3.000.000Hz
Tip semnal generat (Canal 1 și Canal 2)Sinusoidal, dreptunghiular, triunghiular
Amplitudinea semnalului generat pe o sarcina infinita (Canal 1 și Canal 2)Max. 4,25Vef
Frecventa variabila în pasiMin. 0,1Hz
Pasul de timp de modificare a frecventei1s – 9.999s
Caracteristici electrice si de functionare Sursa de Alimentare PS-03.01
Tensiune [sursa de alimentare]230 V (±10%)/50 Hz (+2Hz/-3 Hz)
PS-03.01 Intensitate maxima0,14 A la 253V
FG-03.01 Freventa50 ± 2 Hz
Protectie electrica Modul Generator de Functii FG-03.01 si Sursa de Alimentare PS-03.01
Rigiditate electricaDispozitivul suporta o tensiune intre retea si partile aplicabile de 1,5 KV timp de 1 minut, conform SR EN 60601-1.
Rezistenta de izolatieMin. 10 MΩ
Curentul de scurgerePentru Modulul Generator de Functii FG-03.01:
Max. 10,00 μA, in conditii normale
Max. 50,00 μA, in conditie de prim defect

Pentru Sursa de Alimentare PS-03.01:
Max. 100,00 μA, in conditii normale
Max. 500,00 μA, in conditie de prim defect
Conditii de mediu
Temperatura de operare10 – 40 0C
Temperatura de transport si depozitare(– 25) – (+55) 0C
Umiditate nominala30 - 75 % la 25 0C, fara condensare
Alte cerinteDispozitivul MAFG-03.01 functioneaza in mediu inchis, ferit de lumina directa a soarelui
Pentru a reduce descarcarea electrostatica, se recomanda suprafetele de lemn, beton sau ceramica
Conditii de exploatare si mentenanta
Nivel mediu de solicitare in exploatare 6 ore cumulate/zi
Durata normala de utilizare10 ani


5. Intrebari uzuale despre MAFG-03.01 si utilizarea sa:

 1. CARE SUNT GRUPELE DE AFECTIUNI PENTRU CARE SE UTILIZEAZA APARATUL SI TIPURILE DE TERAPIE?
  Aparatul se poate utiliza cu maxim de succes pentru detecția și terapia prin electroporosion a patogenilor de tip virusuri, paraziți, bacterii, nanobacterii, ciuperci, dar și în terapia grupelor de afectiuni de tipul: Neuroborelioza, Chagas, Dengue, Malaria, Borelioza (boala Lime), Infectii nosocomiale , Schistosomiaze, Leishmanioze (Leishmania Mexicana, Braziliensis, Tropica, Donovani), Micoplasmosi, Nanobacteri, Tetano, Salmonellosi, Malattia da Rotavirus, Toxoplasmosi, Colera, Afecțiuni gastrice dar si pentru alte extrem de grave afecțiuni. .
 2. CUM SE FACE DIAGNOSTICAREA PACIENTULUI?
  Diagnosticarea pacientilor pentru terapia cu aparatul poate fi facuta in doua moduri:
  • fie se face prin examen de laborator la majoritatea pacienților, iar când se prezinta la terapie, poate fi verificat diagnosticul prin realizarea graficului cu aparatul, pe grupul de afecțiune indicat de laborator - pentru o certitudine clară a acestuia. Confirmarea diagnosticului prin grafic rezultă din faptul că imaginea graficului este una neregulată cu striații de tip vârfuri de piramidă.
  • fie direct prin grafic, în cazurile cu pacienți, unde afecțiunile sunt generate de cauze infective cu microorganisme tip virus, oncovirus sau Cell Wall Deficient (microorganisme fără perete celular) - se pot face teste prin grafice aplicând frecvența corespunzătoare din textele de specialitate.
 3. CE REZULTATE MAJORE S-AU OBTINUT IN TRATAREA DIFERITELOR AFECTIUNI CU APARATUL?
  S-a lucrat și se lucrează cu aparatul pe întreg spectrul cauzelor și concauzelor la boli cu tendință degenerativa și s-au obținut rezultate deosebite în : multiple sclerosis (ms associated retrovirus), encefalomielita mialgica (XMRV - Xenotropic Murine Leukemia Related Virus) , Neuroborelioza, Chagas, Dengue, Malaria, Schistosomiaze, Leishmanioze (Leishmania Mexicana, Braziliensis, Tropica, Donovani), Micoplasmosi, Nanobacteri, Infectii nosocomiale,Tetano, Salmonellosi, Malattia da Rotavirus, Toxoplasmosi, Colera, Afectiuni gastrice dar și pentru alte foarte grave afecțiuni.
 4. COMPARATIE INTRE CE FACE APARATUL SI NU FACE MEDICINA ALOPATA IN TRATAREA DIFERITELOR AFECTIUNI SI CE-L RECOMANDA PE APARAT
  Aparatul lucrează în domeniile spectrale de frecvență a ferestrei biologice de existență a microorganismelor care se pot detecta și cu Real Time PCR (Polymerase Chain Reaction) dar, prin structura lor particulară nu pot fi deocamdată distruse prin medicamente fie chimice fie biologice. (Virusurile, micoplasmele, nanobacteriile, borellile, ehrlichile, toxopalasmosa, chagas, dengue). În aceste situații există posibilitatea unică de a acționa non invaziv pentru a face terapia specifică cu aparatul.
 5. DE UNDE SE IAU FRECVENTELE PENTRU TERAPII?
  Frecvențele se iau din cărțile de specialitate ale unor medici celebri în lume, care s-au ocupat și se ocupă și astăzi, unii dintre ei, de acest tip de medicina biofuncțională integrativă. Principalele surse sunt : cărțile autoarei americane dr. Hulda Clark, ale autorului rus dr. Grigorij Grabovoij, precum si din alte surse. CARTILE DE FRECVENȚE SUNT LIVRATE ODATĂ CU APARATUL MEDICAL CUMPĂ RĂ TORULUI. Pentru cei care doresc să verifice veridicitatea valorii frecvențelor în cazul afecțiunilor diagnosticate se pot confirma prin biofeedback cu softul creat in Germania pe aparatul Vegatest Expert unde sunt localizate organele corpului uman in cod de frecventa. PROCEDURILE DE LUCRU SUNT SEMIAUTOMATE, PREINSTALATE IN APARAT.
 6. CUM SE STABILESTE TIPUL SI TIMPUL PENTRU TERAPIE?
  Tipul si timpul pentru terapie se stabileste in functie de marimea range-ului de pe grafic.
 7. CUM SE FIXEAZA ELECTROZII METALICI LA MAINI SI LA PICIOARE, AVAND IN VEDERE PLAJA DE PACIENTI LA CARE SE ADRESEAZA APARATUL –COPII- ADULTI?
  Electrozii metalici se fixeaza cu mansoane din material textil de tip manson aderent, pe maini si pe picioare si raman in aceasi pozitie (mana stanga O1, mana dreapta O2, piciorul stang O3 si piciorul drept O4) pe toata durata terapiei. Pentru diverse cicluri de terapie, se schimba doar circuitele din software-ul de comanda, iar hardware-ul (function generator) creeaza efectiv directia undelor prin contactele stabilite.
 8. CARE SUNT RESTRICTIILE SI PERICOLELE LA CARE SUNT SUPUSI PACIENTII ANTE SI POST TERAPIE?
  Restricțiile sunt de tipul că nu se poate face terapie persoanelor cu Pace Maker, stent-uri, by-pass coronarian, tije in corp, răni deschise, femei gravide și copii până la 5 ani. La celelalte persoane nu s-au constatat sau observat nici un fel de efecte negative. Nu există alte pericole pentru pacienți, aparatul asigurând o protecție totală, confirmată prin Rapoartele de încercări întocmite de instituții specializate și recunoscute în domeniu.
 9. IN CAZUL APARIȚIEI UNEI AFECTĂRI A PACIENTULUI ÎN TIMPUL TERAPIEI SAU IMEDIAT DUPĂ , CE TREBUIE FĂCUT ÎN CAZUL CÂND TERAPIA ESTE FĂCUTĂ DE UN SPECIALIST MEDICAL SAU DE UN NESPECIALIST.
  Dacă pacienții, din motive necunoscute, au amețeli sau amorțeli (fiind electrosensibili) se întrerupe terapia și, după câteva zile de odihnă, se repetă terapia. În cazul unei accidentale minime înroșiri (a unui eritem) al locului de contact dintre electrozi și corp, se aplică la finalul terapiei un masaj ușor al zonei cu o cremă emolientă de piele.

6. INTRODUCEREA UNUI SOFTWARE NOU ÎN MATERIE DE DETECȚIE, PROCEDURI ȘI TERAPII:


Începând din luna ianuarie 2018, aparatul lucrează cu un software nou care are procedurile de terapie automate.

SOFTWARE-UL NOU pentru aparat asigură:
 • Program automat de terapie pe frecvențele de tip Grabovoj, terapeutul introducând doar frecvența pentru care face terapie, iar restul informațiilor sunt prelucrate automat de aparat, cu ajutorul noului software
 • Program automat de terapie pe frecventele dr. Hulda Clark, cu preluare a range-ului de lucru, direct din graficul de diagnostic. Programul asigura o reducere a timpului de lucru 6 ori (de la 5:30 ore pentru o terapie pe un range de 50 kHz, la 38 minute!!!!).
  Terapeutul, imediat după ce a făcut graficul (diagnosticul), are posibilitatea de a transfera, automat de pe grafic, informația privind range-ul de terapie în soft și terapia se va face automat, nefiind necesare niciun altfel de informații de introdus în program, totul se prelucrează automat cu ajutorul noului software.
  Se poate face și direct terapie cu frecventele dr. Hulda Clark, se introduce doar frecvența de start și cea de stop, restul este totul automat.
  Graficul, in noul soft, se realizează foarte ușor prin cursor si nu prin succesiune de pași de modificare a frecvenței de stop.
 • ODATA CU NOUL SOFTWARE, AU FOST INTRODUSE ETALOANELE PENTRU METALE GRELE CANCERIGENE (65 buc) și COLORANȚI CANCERIGENI (7buc). Sunt fundamentale aceste etaloane, pentru terapiile de eliminare a metalelor grele și a coloranților din organismul uman, ambele categorii fiind generatoare de cancer. Aparatul MAFG-03.01 este unicul care asigură eliminarea acestor elemente extrem de periculoase pentru sănătate. Prin utilizarea etaloanelor, NU MAI AVETI NEVOIE DE APARATUL GERMAN VEGATEST CA SA ELIMINAȚI METALELE GRELE ȘI COLORANTII CANCERIGENI. In softul nou sunt 2 proceduri speciale pentru scoaterea metalelor, timpul pentru eliminarea unui metal greu sau colorant din corpul uman este de 20 minute, maxim. Setul de etaloane este depozitat într-o mapă specială din piele, este ușor si comod de transportat si de utilizat.